HTML

Linkek:

Képek itt:
http://kep.tar.hu/siegel Korábbi blog:

Linkek

Képek a bringáról itt:
http://picasaweb.google.com/

Korábbi blog a gitárról:
http://tdproject.blog.hu

2010. július 7.

siegel 2010.07.07. 20:41

Ma ráekecseltem az új ülésre némi deréktámaszt. Elég kicsi, de mégis érezni hogy tartja az ember nemesebbik felét. Magas háttámlát meg nem is akartam, nem fotel készül rá. Pedig votl a boltban péklapát méretű ülés is.
Már szét is szedtem a gépet, a fele kb. készen is áll az alapozásra. Még a vázba bekerül középre egy kis merevítés plusz 1-2 kiló cső formájában.
Egy-két apró hegesztés, sikítózás, csiszolás, és mehet a 'primary'.
Azon is agyalok még mindíg, hogy kéne rá lámpa, de stílusosat nem nagyon találtam amit egyből kapnék, amit meg rendelni kell, meg várni... hát azokhoz sok szerencsém még nem volt sajnos. Ma nem fotóztam mert sokminden nem volt, majd holnap már fehér lesz minden.
Viszont már 3-4 'idegen' is látta a gépet, és nem mondták rá hogy aránytalan, vagy túl hosszú az eleje, meg semmi ilyet, amit pozitívnak veszek.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siegel.blog.hu/api/trackback/id/tr82136893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása